Hey you, you dropped something


Tror fan nästan att jag tappat rösten nu, får inte ut nått ljud när jag försöker snacka och kan bara viska. Jag måste ha fått halsfluss eller någonting för jag har ont så inåt helvete i halsen också! Nu vill jag bara lägga mig och sova och vakna upp frisk imorgon, skulle vara kanon.

I leave the good and bad behind
It's the only way out for me

Skönt att jag håller på att bli frisk iallafall

Eller så är jag fortfarande sjuk! Känns som att jag är ljusår från att bli frisk! Har varit sjuk i 5 dagar nu och börjat tycka att det håller på att bli lite väl utdraget. Och jag tänker inte, repeterar INTE vara sjuk på min födelsedag imorgon, nej nej gud nej. Ingen kommer vara här hemma imorgon och fira mig så jag ska ut med tjejerna på strömpis, det är ju så det är sagt. Önskar mig bara att jag är friskt imorgon, hör någon mig?!

Helgens inköp


Efter shoppingen med Jessica i lördags fick jag med mig dessa hem! jag Älskar verkligen tröjan, har letar länge efter en precis sån och nu är den min, mihi. Sen blev det sånt jag verkligen behövde också, ett basic linne och leggins

Idag ringde en av dom som jobbar på Brudspecialisten också och sa att den balklänningen jag kollade på och bestämnde mig för att köpa kommer komma in nästa vecka, nu i den färgen jag vill ha. Perfect!

Mår väl prima

Lagom fräsch tjej här. Är sjukt sliten efter att jag körde 2 dagars i helgen, ingen bra ide... Fick tvinga mig själv till Malins fest i lördags, jag ville ju inte missa den men jag var inte så sugen med tanke på att jag fortfarande var bakis! Jag börjar bli för gammal för att festa så mycket, blir ju trots allt 19 nästa vecka.. ha. Plus det så var jag galet trött för att jag gick upp kl 8 den morgonen, Fick knappt sova någonting alls för att jag skulle kolla balklänning/shoppa med min syster. Sen i söndags var jag heelt slut. Låg i sängen tills kl 3, gick upp, började må illa, gick och la mig, vaknade kl 6 och hade feber...Slutet på en lyckad helg? Kan diskuteras.

Home again

Det känns skönt att för en gångs skull komma hem från krogen innan klockan 4, att jag gillar det! Var typ inga på bussen hem för en gång skull, fastän det var över 1000 pers som skulle till strömpis. Det var ju lite skumt.. Tänkte egentligen sova kvar i örebro i men som tur var kunde jag hänga på micke och matte till bussen så jag slapp gå själv, hade aldrig vågat gå dit annars! Anyways, lär sova nu, ska upp kl 9 imorgon! natti

Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar.

 


If you're not like this and that, you're gonna have to leave


Gavin Degraw - I don't wanna be

I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately
All I have to do is think of me and have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't wanna be anything other than me

Preparations for Prom

Gud det finns så många klänningar att välja mellan, jag kommer aldrig kunna bestämma mig för en!


Helt insane


Att sova alltför lite i några veckor gjorde sig påmint igår. Gick och la mig klockan halv 7 igår kväll! Det måste fan vara rekord för mig. Nu är jag iallafall ordentligt utvilad och drar mig mot skolan nu. Adjö

Sånt där som ingen orkar läsa, men som jag skriver ändå.


Inte nog med att jag fick sovmorgon idag, jag vaknade också innan klockan ringde. Sånt är guldkorn i vardagen , underbart ♥
Började dagen med att åka till lollo, vi satt och jobbade med projektarbetet i nästan 4 timmar. Effektiviteten själva.
Sen åkte jag med Malin, Eskil Arvid och Jesper till Örebro! HAHA, trodde det skulle bli min sista resa någonsin, helt seriöst. Malin hittade en snygg kille i en av bilarna och dom höll på att köra om varandra och grejer, sen skulle hon följa efter honom när han körde om massa, samtidigt som det kom en bil rakt emot oss... Då var man ju lite nervös. Men hon lyckades iallafall svänga in på rätt körbana någon sekund innan vi mötte bilen, så det kändes ju skönt!
Iallafall, jag och Malin skulle dit för att kolla på balklänningar. Killarna tröttnade ganska snabbt och drog. Oväntat. Hittade iallafall massa fina! Och Malin hittade värsta prinsessklänningen, den var hur fin som helst men kostade därefter också. Det känns iallafall skönt att vi börjar få lite mer klart till studenten nu, jag köpte studentmössa i helgen, sen kanske bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på balen. Allt bara flyter på helt enkelt, kan bara gilla det här, studenten får gärna skynda sig lite nu!

Det här är sann och skär lycka

Fan va lycklig jag blev igår! För första gången på ett halvår kom jag in på sidan där jag brukar kolla på southpark, och nu äntligen fungerar den normalt! Jag har en säsong kvar att kolla på, så nu ska jag nörda den serien, glad tjej!

The heart beats in its cage


Here we go


Nej hörreni, det är på tiden att jag börjar bli lite hälsosam! Jag har redan tränat varje dag nu i veckan och ätit nyttigt så jag har iallafall börjat komma igång!
Nu fan ska jag bli fitt

Älskade storasyster


Nu har jag suttit och skrivit på ett hyllningstal till min kära syster i två timmar, som ska redovisaas imorgon på svenskan. Det fick mig att tänka på hur mycket hon faktiskt betyder för mig.
Kom att tänka på alla våra minnen tillsammans, allt som vi någonsin gått igenom och gjort tillsammans. Hon har ju faktiskt inte bara varit min syster, hon är ju faktiskt min äldsta vän med, som har lärt mig så otroligt mycket och som jag alltid har sett upp till. Hon har varit den bästa förebilden i mitt liv och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne.

Jag älskar dig Jessica, jag kunde aldrig fått en bättre syster än dig  ♥


Damn he's good


Ju mer jag lyssnar på hans musik, ju mer fast blir jag. Jag brukade hata Håkans musik när jag var mindre men nu kan jag bara älska den, han gör så jävla bra låtar. Och sen hoppas jag på att få se honom live snart också!

Favoriterna just nu

Trubbel


Vid Protesfabrikens stängsel

Stockholm i bilder


Tillbaka till vardagen


Kom hem från Stockholm i söndags kväll, hade jättekul där med tjejerna! Så nu är jag hemma igen, skolan har börjat, och allt är som vanligt igen. Hade ett toppenlov iallafall!

Som sagt har vardagen börjat igen och nu får jag ta tag i allt som måste göras. Mest av tiden jag har kommer jag lägga ner på projektarbetet, det är verkligen dags att komma igång med det nu kanske ?!

Mot huvudstaden!


Packat och klart! om ett litet tag drar jag och brudarna till Stockholm och intar en lägenhet över helgen, kommer bli så himla kul! Hoppas jag bara fått med mig allt. Och ber till gud att SJ tillåter oss att åka..

Så blir inget bloggande i helgen! Är tillbaka på söndag :) Hörs när vi hörs!

Maria Tipsar


Ville bara tipsa om ett jättebra värmeskydd till när man fönar/plattar håret, köpte den bara för några dagar sedan och älskade den direkt. Håret blir jättelent och följsamt, sen luktar den gott också! Jag har provat en del från till exempel L'Oréal, wella och TRESemmé men ingen av dom har varit i närheten av så bra som den här! Så prova den, jag lovar den är superbra :) Got2b guardian angel

Under ombyggnad

Nu har jag äntligen fixat en ny header, det tog sin lilla tid men nu sitter den där. Och det är tillåtet att skratta åt den, för att den är så ful, jag gör det själv så. Men den får duga tills vidare!

Nytt för i år är att jag har lagt till några nya kategorier också! Det här blir ju kanon.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Standing on my own two feet

Har precis kommit hem från Linn! Jag, hon och Ullis träffades och köpte lite godis och kollade på film, piraterna blev det. Det var hur mysigt som hälst! Och kollade på några youtubeklipp gjorde vi med, jag låg fan och garvade sönder på golvet, höll nästan på att kvävas av att jag skrattade så mycket, haha! Good times. Aja, sängen väntar på mig nu! Natti

Stockholm with the girls


Nu är det bestämt! På torsdag hoppar jag, Mikaela, Lina och Ullis på tåget till sthlm för att bo i en lägenhet där över helgen! Great, fan va skönt att få komma härifrån ett litet tag och bara hänga med brudarna.

Ta upp en gammal hobby kanske?


I snart 2 år har den fått stå och samla damm nere i källaren, men nu får den bo i mitt rum igen. Välkommen hem

Hearts will be practical only when they are made unbreakable.

 


Ibland förstår jag inte vad det är som händer. Gång på gång faller jag ner till samma ställe som jag så desperat försöker ta mig ur. På ett ögonblick kan allt jag byggt upp under en sån lång tid bara raseras totalt och jag får börja om från noll igen. Jag är så trött på det nu. Du kommer bara till mig när du har problem, när du mår dåligt över någonting.  Och ibland känns det som att du för över allt det dåliga på mig, och låter mig hantera skiten medans du slipper. Så kom inte till mig mer, du precis som jag får klara dig själv


I don't want you, and I sure as hell don't need you. Don't come around here no more


Nyår alltså!

Haha gud ja, nyårsafton säger jag bara! Hade lite middag hos Tilda sen förfestade. Nog var vi lite sega i starten, när vi inte riktigt visste om vi skulle hamna på krogen trots allt, men sedan drog till en lokal vid fritidsbyn. Träffade några bekanta ansikten från förr och det var trevligt! Även några nya.

Nytt år och nya möjligheter nu alltså. Allt blir vad man gör det till och jag ska göra det här året till det bästa hittils.


RSS 2.0