Jobbigt

Nu har jag försökt fixa till bloggdesignen i flera timmar känns det som! Hur jobbigt som helst. Och det blir ändå inte så stor skillnad :) Jag vet forfarade inte hur jag vill ha den, men nu ska jag inte ändra den på ett tag. Skönt!
Och det är bara tre veckor kvar i skolan nu! jag behöver verkligen lov nu, men jag får nöja mig med att vara ledig på onsdag och torsdag :)
Sen har jag fixat en till spellista på spotiy, med bara jullåtar <3 det passade nu tyckte jag :)

och grattis till Andreas som har namnsdag idag! :)


NEW MOON

Snart ska jag och Andreas på bio, New Moon blir det :)



Skolkare..

Alltså jag måste börja ta skolan mer seriöst snart, jag hade utvecklingssamtal förra veckan och min lärare klagade lite på mig för att jag hade så mycket frånvaro... och jag hade verkligen tänkt att skärpa mig.. men idag sjukanmälde jag mig, för att åka till Örebro med Andreas :) han skulle inte till praktiken idag och jag har lång sovmorgon på onsdagar så jag skulle åka hem till honom innan skolan och mysa en stund:) men det slutade som sagt med att jag sket i skolan helt. Jag hade ändå bara 2 lektioner så..
Vi åkte iallafall till marieberg för att börja kolla på julklappar, och jag skulle köpa några Qlinique produkter ( det som jag skulle köpa har varit slutsålt i alla Kicks butiker i hela Örebro hur länge som helst :O men nu hade dom fått in mer) Efter det åkte vi till IKEA och kollade lite, men vi hittade inget så vi åkte till MCdonalds och åt ( första gången som jag åt en hamburgare sen jag slutade vara vegetarian :) det var faktiskt inte så farligt)
Sen drog vi hem till Andreas och kollade på film :)

Och sen kom vi på att det är våran 10 månaders dag idag :D då började vi prata om när vi först träffades och gamla minnen och sånt :) det var hur mysigt som helst <3 10 fucking månader alltså, det är lång tid!

I love you


Ett ord: oranget

jaha vad ska jag säga.. nu har jag färgat håret oranget, igen! jag förstår verkligen inte hur jag lyckas...



aja

Armen dödar mig...

Jo jag tog den där sprutan igår iallafall... fy fan alltså, inte kul. Jag svimmade typ, men jag tänkter inte berätta mer om det :) usch
så nu har jag iallafall hur ont i armen som helst :(

Och ikväll så var jag hos andreas ett tag. När jag kom hem till honom spelade han nätpoker ( heter det så? :S) så jag joina honom och spelade bort lite pengar åt han :) haha jag är för snäll :) sen kollade vi typ bara på idol, sen lite efter det åkte jag hem. Men nu ska jag nog sova snart. godnatt!

Vaccinera sig?

Inatt kom jessica hem igen! jag har bara träffa henne 2 gånger i höst och har saknat henne så otroligt mycket! Det känns tomt här hemma utan henne <3


                                                              


Så imorgon ska min klass vaccinera sig mot svininfluensan, och jag vet fortfarande inte om jag ska ta sprutan eller inte... alltså jag tycker inte om sprutor. VERKLIGEN inte :O Jessica sa idag på morgonen att hon har tagit den och hon sa att hon fick jätte ont i armen av den, och bara för det har jag inbillat mig själv att jag har ont i armen hela dagen, alltså bara på det stället som man brukar ta sprutor, på vänsterarmen. Och sen var det nån annan som sa idag att man får ta den i vilken arm man vill, och då fick jag ont i den andra också. haha sjukt :D så känslig är jag för sprutor :)
jag kommer nog bestämma mig om jag ska ta den eller inte precis innan.

och idag hade jag "sovmorgon" tills kl 8 -9 typ ... men kl 7 ringde några gubbar och väckte mig :O dom skulle tydligen byta fönster hos oss idag. och sen väckte dom mig igen när dom kom hit och började borra och skit, så där gick min sovmorgon...
nu ska jag väcka jessica :) 

hej då!


Första inlägget!

Första inlägget, det är coolt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0