Nya kläder <3

Nu när jag äntligen har fått lite pengar att slösa bort så åkte jag, Jessica och Jonathan till Örebro och köpte lite kläder.
Inköpen:

ett linne från JC
en tröja och leggins från gina tricot
en midjekort tröja från vera moda. Har letat efter en så med bra fickor jättelänge nu, och finally har jag hittat en :)





på vägen in till Örebro åkte vi förbi där dom hade spärrat av vid trafikolyckan mellan fellingsbro och frövi, där en kille dog idag... tankar går till hans familj och vänner. 


28/12 09

Om exakt en månad får jag göra precis vad jag vill, för då fyller jag äntligen 18 :) haha har räknat ner från när det var typ 217 dagar kvar, så jag har sett fram emot det ganska länge kan man säga. Det kommer bli för roligt, can't wait! Det kommer nog firas med att gå ut på krogen för allra första gången :)

Aj aj aj, smärta

Först vill jag bara säga att..

Dagens plus
går till min nya plattång, den är bäst. Min nya kärlek, helt klart :)

och sen att...

Dagens minus
går till smärta.
2 av mina hål i öronen har nästan växt igen märkte jag idag, och det gjode jävligt ont att trycka i örhängerna. Så än så länge har 1 av dom 5 hålen växt igen, och det ska inte bli fler som gör det! 

Lite småsur sådär

Jaha, nu har jag gått upp tidigare än vad jag egentligen orkade, för vad? för att träna, innebandy, men ingen pallade gå på träningen... suck, så det blev inget. Eller vi var iallafall för få som ville träna. Jag som var as taggad på det ju :/ men men. 

Senare kommer iallafall älsk hit så då blir jag nog på bättre humör (:




Julafton igår

Julafton var alltså igår, och det var hur mysigt som helst här hemma. Fast det känns som att man börjar växa ifrån allt det där nu, så det är lite synd... det är inte som när man var liten.

Det som jag fick i julklapp var:

2300 kr, cash ;)
2 presentkort på 250 kr st, ett på Kicks och ett på HM
Silkesdroppar till håret
En ny plattång <3
Parfym
Kläder

och massa andra saker :)



Dan före dopparedan!

Nu är det bara en dag/kväll kvar till julafton! I like. Så idag ska vi julbaka här hemma, knäck <3 Och sen ikväll ska vi ta in och klä granen :D Det blir awsome. My god vad jag har längtat efter det. Och lägga alla paket under granen också, det är lycka det. Fast ett paket "råkade" jag öppna redan idag, det var ett presentkort som låg i ett kuvert, som jag öppnade :S... men men. Det känns ändå som att det har gått för snabbt fram till julafton, det var ju precis första december :O

Senare kommer andreas hit så ska vi ge varandra paket också :) för vi kommer inte ses på julafton så...
Nu ska jag se vad alla andra gör här i huset, bye

Örebro

Nu har jag kommit hem efter en tur till örebro med mikis. Det var ett tag sen jag träffade flickan, så det var kuul :) Hon skulle köpa julklappar och jag köpte en mössa. Sen började jag kolla lite på kläder till nyår, men jag hittade inget... Vi höll på att dö av kylan också, lite mer värme skulle inte sitta fel, bara det inte blir mer än 0 grader såklart (y)
Imorgon blir det förmodligen att åka till örebro igen, fjärde dagen i rad nu :O Familjen ska hämta Jessicas kille där, och jag kanske ska kolla efter en till present till min älskling :) sen ska jag inte åka till örebro mer på ett tag tror jag... haha jag kommer ändå inte ha pengar till det så. 

Mössan jag köpte



Fjärde advent

Nu börjar det verkligen kännas som att julafton är här snart :) vad är det, typ 4 dagar kvar? längtar. Och det är så himla fint ute nu med så mycket snö, och den SKA ligga kvar till julafton, så är det bara. 
Så igår blev jag klar med att köpa alla julklappar också, eller ja, alla förutom en :) bra bra.

Snart ska jag och syster min baka pepparkakor :) julkänsla här alltså <3 


äntligen jullov



Förutom att jullovet börjar idag så har det här varit en jävla skit dag, jag hade helst sluppit den. Allt går sämst. Det är allt jag har att säga.

Folkan




- Lindesbergs största nattklubb ;) haha respekt

Snart julfest!

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli kväll, så att jag kan dra till linde, julfesten :) kul blir det! Fast förra året kommer ändå vara bättre :) då träffade jag min bby <3 och det var bättre på hotellet, folkan suger... men folkan får väl duga ändå! :) jag är så jävla taggad på att dra nu, men det är ju ett tag kvar så jag får lugna mig lite... :)

Och igår var den första skoldagen för mig den här veckan, för jag var sjuk måndag och tisdag. Det första jag fick reda på när jag kom till skolan var att en av mina 2 lektioner var inställd, och slutade typ 12! och jag hade sovmorgon till 11 :) så då tog jag 12.35 bussen till andreas sen sov jag där :) en väldigt bra dag helt enkelt :)
men nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra i ordning mig till ikväll :)


Sjukling

  Jahaja



Det blev ingen skola idag för jag är sjuuk :( jag valde verkligen inte den bästa veckan att vara sjuk på iallafall... alla prov som jag missar nu måste jag ändå göra om efter lovet och jag tänker inte plugga på jullovet :O och om jag inte är frisk innan torsdag kommer jag deppa ihop... det här suger..

Fast en bra sak är att det är snö ute! jag märkte det för typ 10 minuter sen, jag har liksom inte varit ute idag :) hoppas att det är minusgrader fram tills julafton nu.
Men nu ska jag plugga lite till ett prov, ifall att jag blir frisk tills imorgon...


12 December

Nu är dom första julklapparna köpta! Familjen, jag och andreas åkte till marieberg idag för att "jul handla" lite, inte för att jag köpte så många julklappar, men det är iallafall en början :)

och det är bara såå skönt att idol slutade igår. fast det verkar som att jag är den enda som tycker det, det är bara kul att kolla på alla auditions ju :)
btw, calle ägde erik!

10 December

No matter which way you go
No matter which way you stay
You're out of my mind, out of my mind
Out of my mind, out of my mind
I was walking with a ghost
I said please, please don't insist
I was walking with a ghost
I said please, please don't insist



Walking with a ghost - Tegan and Sara
                       <3


PEACE AND LOVE I SOMMAR - JA TACK!

Alltså jag är så jävla sugen på att dra till peace and love i sommar. i skolan kollade vi på teater om en kille, jag orkar inte berätta vad han pratade om egentligen, men han berättade lite om när han vad på hultsfred festivalen och samtidigt spelades shoreline i bakgrunden, fy fan vad sugen jag vart på festival då! jag och några till pratade i somras om att vi ska till peace and love, men jag vill dra nu :(


Andra advent

Nu börjar det närma sig jul! för nice. så ikväll blir det adventsmys med familjen, med pepparkakor och glögg (y)


6 December

Till och börja med tänkte jag bara säga att jag missade visst bussen igår... eller nu är det kanske förrigår? fast det gjorde inget för pappa kunde skjusta mig så det löste sig iallafall :) jag träffade Ullis och Sofie först. Sen mötte vi upp Eskil, Jersper, Mailn och Lollo. vi gick runt på stan ett tag och så. sen blev det för kallt att vara ute, så vi gick hem till nån Tobbe och kollade på film, Scream blev det :) fast jag hade redan sett den så jag var typ den enda som inte skrek rakt ut som vissa andra när det var läskiga scener:) som Lollo gjorde ett antal gånger :D 
Jag kan ju säga att det inte är bra att kolla på en skräckfilm sen när man ska gå hem, i mörkret :O usch. jag tyckte iallafall att det var lite scary.

och ikväll var jag hos hemma hos my love <3 så jag har precis hem, och är sjuukt trött. ska nog sova nu, natti


Ullis is back in town

jaha maria, glöm inte bort att gå till bussen i tid! jag ska till linde snart, och jag måste gå till bussen nu? aja jag ska träffa ullis och sofie :) och några pojkar kanske? hej!

6 prov, 2 veckor

Veckorna innan jul kommer döda mig, jag har 6 prov, en redovisning och en bok som jag måste läsa ut. På två veckor... kuul. Christmas didn't come early this year.
Jag kanske får ta ett prov efter jul, men då har jag ändå 5 kvar :O jag vill inte :(


Äntligen

Nu börjar jag äntligen bli nöjd med bloggdesignen! bara så ni vet :) jag har krånglat med den i några dagar... det tar på krafterna!
Och för dom som inte vet det redan så är det bara 3 veckor kvar till julafton idag :D och jag har inte köpt en enda julklapp, det måste jag fixa snart... i år måste jag köpa för under 1000 kr så det blir en utmaning. Budget presenter alltså :D
Nej nu ska jag försöka göra någonting vettigt. hejdå


RSS 2.0