We belong together now




My life would suck without you - Kelly Clarkson



Slut på lovet

Så var en veckas ledighet över, It sucks.
Lovet har väl varit både lite upp och ner för min del, men nu sista helgen var toppen! Åkte och hälsade på Jessica i Karlstad, kul att träffa människan och gå runt lite i Karlstad sådär :) Sen på kvällen var vi på nöjesfabriken och kollade på Hardcore superstars spelning, hihi. Så åkte vi hem i lördags och han bara hem en sväng innan jag åkte till älsklingen. Då kom ju Andreas hem från sälen, första gången vi träffats på typ 2 veckor. How I've missed him!

Nu ska jag försöka plugga, såå roligt. Tänka sig att jag väntade tills sista dagen/kvällen med att göra klart allt..

Wooohoo!

Jakten på en fyllechaffis höll på hela kvällen igår, och fortsatte idag, nu har vi äntligen hittat en! :D Vilket betyder Satin för mig och Ullis ikväll, TAGGA! ååh jag är så himla glad, trodde inte det skulle bli nått alls ett tag. Men nu ska jag fixa mig och dra till Ullis. See yah


Irriterad

Faaan va irriterad jag blir! Jag vill inte bo i en liten stad där man inte kan ta sig till, eller ifrån, för att det knappt går bussar alls!! Och inte har man körkort heller... Jag och Ullis tänkte dra till satin imorgon, skulle bli första "riktiga" gången på krogen för mig, men vi kommer inte heem för att det inte går några bra bussar så vet inte hur det blir nu.. fandå

Farmor

Har nyss kommit hem från farmor, sööt är hon måste jag bara få säga! gick upp kl 8 imorse för jag, mammsen och pappsen åkte till henne idag för att hälsa på henne, och ta med några saker till henne från hennes lägenhet som hon ville ha i sjukhuset nu. (hon har brutit lårbenshalsen och måste vara där ett tag så...) Och jag är en aning besviken, eller ja inte besviken men förvånad, över att det så kallade "snöovädret" inte alls var så farligt som alla sa, att köra fram och tillbaka till stockholm gick iaf hur bra som helst!

Så idag åkte Andreas till sälen, eller han är där nu redan, kommer sakna han en hel del. Men han kommer iaf hem till vår 13 månaders dag :)

Nu ska jag kolla på tv heela kvällen. Kul.


A change in the weather


Skönt med loooov!

Skönt att det redan är lov igen! Kändes som att det precis var det, och sen är det bara 5 veckor kvar till nästa! Kan bara älska det.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, ja, halv 10 på en fredag! Känns som att jag har ont i huvudet fast jag vet att det är mina öron som är cp, tror fan att jag borde kolla upp varför jag har så ont i dom hela tiden. Men nu, off to bed!


Hemma igen

Så är man hemma igen då, eller jag kom väl hem igår kväll. Kryssningen var iaf as najs, måste göras om! Eller då ska det vara mer folk på båten, var typ bara 10 personer i min och Ullis ålder, and they made our night. Och det var så jäävla kul att köpa sin egen dricka i tax free, haha kände mig som ett litet barn i en godisaffär där inne, kunde bara inte sluta le.
Nu borde jag egentligen träna lite sen plugga, men det tänker jag inte göra. Jag ska bara ta det lugnt ikväll, sen ta igen en hel del sömn!


Tagga kryssning!

Håller på att packar för fullt här hemma, känns som att jag glömmer massa saker. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag av alla grejer som jag tänkte ta med, men ändrade mig, kan bara hoppas på att allt viktigt blir med.
Snart draar vi! Fan vad kul det kommer bli alltså! Fullt ös medvetslös kör vi på ;)

Alla hjärtans Dag



Idag är det ju alla hjärtans daag, så jag ska snart åka till Fellingsbro för att spendera dagen med my valentine. Vi går kanske på bio sen bara mysa, love på det.


Off to school

Jahaja, fick lite tid över nu på morgonen så jag tänkte att jag kunde skriva lite här. Enjoy! Bara för att jag bloggar så aktivt just nu... Idag har jag bara 3 lektioner och sen slutar jag, för skönt! Sen kommer jag inte komma tillbaka till skolan förrens på onsdag, när jag kommit hem från kryssningen, appropå det, TAGGAD! Men tillbaka till idag nu, sen efter skolan ska älskling komma hit och sova här, massa mys <3 Blir nog en hel helg med honom, med alla hjärtans dag och allt :) hehe.
Nej skolan väntar, puss


kvalitetsbild alltså ;)


En vecka kvar



Nu har jag precis bokat en kryssning! Och jag klarade det alldeles själv! Lite stolt över mig själv nu faktiskt :) Så nästa måndag drar jag och ullis iväg på kryssningen till åbo med båten Galaxy, det kommer bli så jävla kuuul! Längtar ihjäl mig

Folkan igår

Måste bara få säga att det var den bästa gymnasiefesten på länge igår! Även om jag inte var så taggad i början, trodde inte att så många skulle dit. Och det var kanske inte så många där som det brukar vara, men det dög :)
Tack alla för kvällen!

Bilder från förfesten hos Staffan

Min dag

Nu har jag precis kommit hem från Andreas, jag älskar dig bara så du vet det! Snart ska jag träna lite också, jag är ju tvungen.. sen duscha och fixa mig lite, sen gymnasiefest. Så ser min dag ut. great.. Har inget mer att säga

<3

Det kanske tar emot, men vi hör ihop, och inget kan ändra på det


SÄMSTA MORGONEN

Min dag började inte bra kan jag säga, försov mig, missade hela 3 bussar till skolan tror jag. Och när jag kom till busshållsplatsen skulle såklart en plogbil komma och ploga just där jag stod! höll ju fan på att ploga ner mig i diket kändes det som... och jag som har fobi för när lastbilar, bussar, traktorer och sånt kör för nära. Fick lite smått panik. Sen kom bussen när plogbilen fortfarande stod på busshållsplatsen och kunde därför inte stanna där.. så den fick köra förbi, sen backa och krångla.. Sen när jag väl kom till skolan hade jag redan missat mina 2 första lektioner, så mitt nyårslöftet bröts. Men resten av dagen gick bra iaf.

Idag ska jag börja på mitt träningsprogram vi fick göra på idrotten, så jag ska försöka jogga 8 km. Som om jag kommer orka hela vägen, det är ett skämt! Helt otaggad. Men ska tvinga mig ut och springa nu, ciao

RSS 2.0