Nyårsafton är här



Sista dagen på det här året har kommit, och jag ser riktigt fram emot år 2011. Snart drar jag mig mot Tildas mansion för att äta middag med några fina innan vi ger oss ut i natten för att leva livet lite innan år 2010 är helt slut. Lev livet nu people


Mitt år 2010

Nu är det som sagt bara några ynka timmar kvar på det är året! Så jag tänkte ta en liten sammanfattning av det.

Året började minst sagt dåligt, nyåret började med att jag gjorde bort mig totalt, haha herregud vilken pinsam tjej.. Kollade iallafall mitt horoskop över 2010 och om jag inte minns helt fel skulle det bli ett rätt så dåligt år, och ja det kan jag faktiskt hålla med om att det blev! iallafall vissa delar. Kärleken sket sig ju totalt, som det också stod i horoskopet tror jag. Inte för att jag brukar tro på sånt, men den här gången stämde det ganska så bra!
Jag fyllde iallafall 18 iår, det var väl det som räddade det här året! För det gjorde att jag och Ullis kunde åka på kryssning själva, fan va vuxen man kände sig då. Det var iallafall jätteroligt, förutom att det kunde varit fler människor på båten. Dom vi träffade var iaf roliga!
Lite senare på våren hälsade jag på min syster som jag inte hade träffat på hur länge som helst, att hon var saknad. Vi gick också på krogen där, och kollade på när Hardcore Superstar spelade, lite cool för jag hade aldrig sett några spela live förut, var en upplevelse!
Sommaren kom och jag fick sommarjobb för första gången i mitt liv! Det var så himla skönt att tjäna lite pengar och prova på att jobba, även fast jag hade värsta chilljobbet. Få bada och käka gratis glass/godis på jobbet är inga fel.
Sedan träffade jag hela släkten på våran syskonträff (alla mammas syskon). Hade inte träffade dom på flera år tror jag, så det kändes bra att se dom igen.
Sedan kom hösten, min älskade syster flyttade hem igen, tackar gud, klarar mig inte här hemma utan henne. jag började sista året i skolan! För skönt! Det betyder att det bara är en termin kvar i skolan, och till studenten! Kommer bli bäst.
Min höst har varit rätt stressig. Stress över allt i skolan, projektarbetet, körkortet och allt runt omkring. Men det har också varit en helt sjukt kul höst, alla utgångar fyfan! Strömpis blev mitt andra hem på fredagskvällarna och fan va vi röjde där. Mycket tack vare att Malin var så himla taggad och drog med mig, det tackar jag för! Bekantade mig även med nattbussen och fick erfara att en busstur som ska ta ca 45 minuter faktiskt kan ta 2 timmar. Och hela tiden håller man tummarna för att ingen ska spy. men det kan också vara kul att åka den, alla är så fulla och glada! tills någon spyr då.
2010 var kanske inte just mitt år känner jag, men hade jättekul ändå! Sjukt roliga hemmafester, krogrundor och en hel del mys/filmkvällar och shoppingturer med vänner.

Snart börjar så det nya året 2011. Jag känner på mig att det här kommer bli att riktigt bra år, håller tummarna för det!

I'm just trying to let you know, that I'm better off on my own




Du är för dålig för att färga hår

Igår försökte jag mig på att slinga min utväxt. Och det är ju lätt att gissa hur det blev. Jo det blev gult. SKIT SNYGGT tycker jag! Verkligen. Och varje gång jag färgar/slingar håret blir det alltid samma sak, jag förstår inte att jag aldrig lär mig. Den här gulhåriga tjejen ska aldrig mer färga hemma, hjälp mig att komma ihåg det nu!

Mellandagsrean

Blev en tripp till Marieberg med Mickis idag, sen hakade även syskonen Olsson på. Jag var helt säker på att det skulle vara tusen människor som trängdes och slogs om kläder och att det skulle vara kaos i varje affär. Men det var faktiskt inte så farligt tyckte jag. Fick iallafall med mig detta hem!
Nyårsklänningen



För söta

Lina hängde också på till Ullis igår, och tog med sig dom här sötisarna! Gunvald och Emma. Nu är jag säker, jag ska ha en Chihuahua en dag! Blev helt kära i dom.
Planerna idag var egentligen att gå på Strömpis, men så blev det inte! Mickis och jag drar till Ullis och hittar väl på nåt idag med. Peace


Everything goes in love and war

Snart kommer mickis och hämtar upp mig, vi ska ha en liten tjejkväll hos ullis kan man väl säga. Mys. Så nu ska jag sminka mig lite snabbt sen drar vi till linde. Puss




Bilder från julafton


Massa Klappar!


söta systra mi


Familjekort. Lägg märke till hur stela vi ser ut. Bra, tack så mycket


"maria utforskar sin nya kamera bild"

Juldagen

Blev supernöjd med mina julklappar igår! Fick bland annat:



En Systemkamera, som jag aldrig trodde jag skulle få, vart överlycklig!
Ett presentkort på Gina trikot på 1000 kr! tack så jättemycket för det kära syster
1000 kr cash
En lite större sminkväska
1 liter silverschampo
Hårinpackning
Borste, kam

Sen andra småsaker

Julafton ♥



Ännu en julafton har kommit och gått, tiden går så himla snabbt ibland att man inte hänger med alltså! Jag och min familj har iallafall haft en mysig julafton här hemma, massa julmat, julgodis och julklappar! Som det ska vara. Hoppas ni också har haft en toppen julafton! God jul :)

Impulsiv utgång!


Bara för att malin tog körkort idag så drar vi ihop ett gäng och firar det! utgång på Ritz, blir suveränt!

Oh my lord

Jaha, angående gårdagen Den sög! som vanligt var jag för bakis för att ta mig ur sängen även detta år, det har ju blivit som en tradition (!) och kunde inte gå på julavslutningen i år heller. Kul. Verkligen kul. Jag som skulle dansa runt granen, men nej. Jag hade iallafall jättekul i måndags så får väl ta det som en tröst! även fast det kanske spårade lite, men det kan inte hjälpas. Det dåliga var bara att min mobil försvann på förfesten, klantiga mig. Känner mig lite tom utan den... Naken, rädd, exposed ni vet.
Nu ska jag och pappsen iallafall åka och köpa de sista julklapparna! höj

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
men jag vände om, än en gång...

Äntligen klar


Done! nu är jag klar med alla fucking uppgifter på listan! (dom innan jul iaf) så jävla skööönt. Ältligen kan man andas ut. Så nu ska jag slänga mig i duschen, sova lite, sen tagga julfesten! Ikväll ska vi bara köra på som fan!

Don't take what you don't need, from me

Nu vet jag nog vilka tatueringar jag vill ha! texterna och placeringarna har jag bestämt, men som den veliga person jag är kommer jag säkert ändra mig, haha. Vill ha en liten text på underarmen att börja med, sen vill jag göra den större texten på revbenet lite längre fram. Lite på grund av att den är större och jag har ju inte gjort en tatuering förut så det känns bra att börja med en liten. Längar tills jag kan göra dom! Ska iallafall göra dom på en studio i Nora tror jag, Felicia som också ska tatuera sig där har kollat upp stället och det verkar bra. Så nu är det väl bara att boka tid :)



Feel the pain

Jag lyckas alltid bli sjuk på dom bästa tillfällerna. Känn ironin där... så idag är det den andra studentfesten och jag kommer inte ha varit på någon av dom två första alltså. Det här suger ju.

Tjena mittbena


Har länge velat kunna ha mittbena, och idag tyckte jag fan att jag pulled it off! nästan

Dog nästan lite

Jag skojar inte, mitt hjärta stannade några sekunder nyss och allt gick i slow motion. Trodde att min mamma hade lagt min jacka i tvätten utan att ta ur min mobil som var i. Höll nästan på att börja gråta! Hon hade lagt ur alla grejer i fickorna på bordet, förutom min mobil.. och eftersom att jag vet att min mobil är en aning rädd för vatten (tappade den i en hink med vatten i somras när jag tvättade bilen, den hann knappt vara i en sekund innan jag tog upp den snabbt som tusan, och när den väl kom upp var den stendöd..) så visste jag att den skulle vara helt förstörd. Men som tur var låg den tryggt i min säng! haha. Så nu har jag slutat hyperventilera. hehe. ah.. Så kan det gå!


There's nothing left here to remind me
Just the memory of your face

Happy birthday!



Grattis till Linn som fyller hela 18 år idag!
Så idag åkte jag och några andra hem till henne och firade henne, tacos och tårta fick vi också, faan va gott det var. Hoppas att du fått en toppendag gumman! =)

Give me something worth fighting for

Sådär ja! har precis tränat sen duschat. Jag har blivit så duktig på senaste tiden med att träna, och passar ju på nu när jag faktiskt har orken att göra det, haha. Nu ikväll återstår bara helvetet, att skriva två redovisningar som jag ska göra imorgon och sen plugga till ett prov som jag också har imorgon. Heja mig! bra att både msn och facebook har fuckat upp sig för mig ikväll så jag verkligen pluggar. Och tur att det bara är snart en vecka kvar i skolan så man kan koppla av, lite lov skulle inte sitta helt fel

J'ai decouvert que je suis


Julklapps shopping

När min syster slutat jobbet idag så åkte hela familjen ner till Marieberg och för att köpa julklappar! Jag älskar att köpa julklappar, man känner sig så snäll, haha. Men vi hittade inte allt vi skulle ha så vi åker ner dit nån mer dag snart tror jag. Fick iallafall med mig några presenter hem så nu är julklappshögen lite större!



Lockig frisyr idag också, eh nice!



Djävulen gjorde mig till en mes

Fan. Jag klarar inte av att kolla på läskiga filmer längre, som den här filmen Devil. I slutet när allt var som läskigast så satt till och med jag och höll för ögonen. Liksom jag!? jag brukar bara bli lite irriterad på folk som gör så, vilka mesar brukar jag tänka! då missar man ju det läskigaste. Jag har blivit en sån jävla chicken! piiinsamt





Harder, better, faster, stronger


Ja lite så känner jag mig faktiskt just nu! harder, better, faster, stronger. haha. Allt flyter på så sjukt bra just nu, och jag går runt och är glad utan någon speciell anledning, så jävla gött! livet leker, jag gillart. Positiva maria!

Sen har pappsen tjatat om att han vill se nån film på bio nu ett tag, så idag ska han jag och syrran in och kolla på den, wiho! lite familjbiomys sådär, fast utan mammsen som jobbar. Filmen vi ska se heter Devil, som är nån thriller om jag minns rätt. Toppen!


Harry Potter och dödsrelikerna



Det blev bio igår iallafall! jag lollo dennis och malin åkte in till Örebro vid kl 17.30, sen mötte vi upp kalle och nicklas inne på donkan. Haha älskade donkan. Sen när vi väl kom till bion hade vi nästa två timmar på oss innan filmen skulle börja så vi satt och hängde där inne på bion, haha! spelade lite flipperspel, som jag var sämst på förövrigt, och sen satt vi mest och snackade. Vi kollade iallafall på Harry Potter och dödsrelikerna, inte för att låta alltför negativ, men det var faktiskt den sämsta av alla dom filmerna. Hatar att dom inte är på skolan, den gör ju nästan hela filmen, den verkar så mysig! Nu vill jag iallafall bara se sista filmen så man får veta hur allt slutar!

Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand





Chill dag


På ett sätt älskar jag vintern, iallafall när man slipper gå ut och kan gå runt i myskläder hemma. Som idag, haha jag gillart... jaja. Så ikväll hoppas jag på att får gå på bio! Men får se hur allting slutar. Så länge jag väntar på svar om vi ska det eller inte så tänker jag mysa ner mig under mitt täcke i soffan och glo på lilla jönsonligan. Bara så ni vet! haha

December månad


Idag är det ju 1 december, alltså om 24 dagar är det julafton! Och eftersom att vi har studiedag idag så passade jag och Felicia på att åka till Öre för att handla julklappar. Nu när jag tänker på det så borde jag nog kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet, för många fler paket ska det ju bli, haha. Man kan ju hoppas på att pengarna räcker!

Och till min stora besvikelse har jag inte fått någon julkalender i år... har jag helt plöstligt blivit för gammal för sånt?  usch

RSS 2.0