Gotta live like we're dying


We only got
86,400 seconds in a day to
Turn it all around or to throw it all away
We gotta tell 'em that we love 'em
While we got the chance to say
Gotta live like we're dying

 



Wonderful friday



ssssströmpis ikväll med bästa tjejerna! och den här gången ska jag hålla mig inom västmanlands län, och inte spåra! Vilken bra plan.

There's no mercy..

Så här ser min plannering ut över mitt så kallade liv fram till jullovet. Kult. Jättekult

Som ett brev på posten

Eller ja, exakt som ett brev på posten! beställde det här linnet ifrån Nelly.com i måndags kväll och idag dök det upp i min brevlåda, hihi. inte lite snabbt gick det? Har letat efter ett exakt sånthär linne hur länge som helst, men har inte hittat det någonstans. Förrens idag såklart, hittade ett precis likadant inne på Tittin i linde. Är inte det typiskt? Iallafall, nu är det mitt, love. Så bra för nu har jag något att ha på mig på fredag, då blir det Strömpis för hela slanten! har inte varit där på några helger nu, så det blir ett kärt återseende och jag är taggad till tusen.


Countdown

Idag är det 200 dagar kvar tills jag tar studenten! Hur bra känns inte det!? sjukt bra.

Sacomässan

Jisses va folk det var på mässan idag, helt sjukt! Och blev inte klarare i skallen angående om vad jag ska plugga vidare till, så det sög ju. Jag och Sofie började med att samla på oss massa kataloger och snacka med folk från universiteten, hon kom iaf på vad hon ville plugga till. Sen mötte vi Lina och Max och gick med dom ett tag, gick och käkade och så. Sen träffade vi på Ullis som var där med sin skola, kul att se tjejen igen! Och dom sista timmarna tröttnade iallafall jag på att gå runt och kolla universitet så bestämde att vi skulle tävla om vem som kunde få med sig flest godisar/prylar därifrån, haha! rätt kul var det iallafall.

Härliga mobilbilder:


Kassarna som vägde ton..

Åt min dyraste pasta/sallad/kyckling någonsin, 109 kr gick det på, med juice. Dom tjänade iallafall bra på det!

Precis innan vi skulle åka hem, var ganska trötta i slutet. och glada också Lina? haha

Resultatet av "samla-på-sig-mest-gratisgodis/prylar-tävlingen". Jag vann godistävlingen, fick med mig 71 stycken, hihi. Jag är så bra

Thank god it's thursday



Lättnaden är stor i mitt lilla rum, inget mer pluggande för den här veckan! Tacka gudarna för det, nu kan jag äntligen andas ut. Idag var alltså sista skoldagen den här veckan, för imorgon blir det sacomässan i sthlm för min del, alltså mässan där olika universitet försöker locka studenter till just deras. Just nu är man kanske inte så sugen att plugga vidare? Har svårt nog att hänga med i skolan som det är just nu, haha. Sen kaaanske bara kaanske det blir Frimis på kvällen! wiie är jättesugen på att dra dit då, men vi får se när bussen kommer hem.

Inte så jätte happy nej

Såhär ser min kväll ut, blir ett filosofimaraton, har prov på torsdag. Bra att jag har hängt med på lektionerna så jag har lite kolla på vad jag ska kunna (stort skämt där). Det är väl bara att sätta sig ner och läsa, sen göra alla frågor till. kuul.

"Rumbytardag"

Bytte rum idag! Nu har jag slitit hela dagen med att flytta möbler hit och dit, man blir faktiskt rätt slut. Och är nästan färdig! Jag klarar inte av när någonting är likadant hela tiden, möblerar om varannan månad känns det som och byter rum någon gång per år nu för tiden. Det är så skönt att bara ändra om allting!

nya rummet:


1 års dagen

För exakt ett år sen startade jag den här bloggen! Känns lite coolt på nått sätt. Iallafall, säger grattis grattis grattis till.. bloggen? mig? aja.

Förresten så kom skolkatalogen till mig idag, och för första gången under min gymnasietid är jag med! heelt otroligt. För första gången bryr jag mig inte om hur jag ser ut på skolkortet ellet så, jag är bara glad att jag är med. haha

Scary shit

Igår gick jag hem till mikaela och kollade på paranormal activity 2! faan va rädda vi var. Eller jag mest, skrek åt allt i princip, haha. Och det blev inte bättre av att vi var ensamma hemma. Har kommit på att jag blir skit rädd av att kolla på såna filmer, säger alltid att man bara sitter och skrattar åt det läskiga för att det är så himla kul att bli skrämd, men den här gången satt jag mest och hyperventilerade... haha. Jag tyckte inte att den var lika bra som ettan, men den var bra ändå! älskar skräck. Verkligen värd att se (:

Take caution when it comes to love


Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know.

Misslyckande


Jag har ont i huvudet, ont i halsen och är trött som sjutton. Nu skiter jag i allt plugg och går och lägger mig istället! Kämpade iallafall tappert i några timmar

Winter wonder land


Julkänsla 

Cash is king

Fick reda på att jag fått pengar från ännu ett stipendium idag! SÅ HIMLA GLAD ÄR JAG kan inte riktigt fatta det, men jo! Jag som aldrig har tur när det gäller att vinna saker eller få saker, så får jag två stipendier inom loppet av en vecka. Sweet

Hopp är en illusion, att falla är tradition

Någonstans på vägen fick jag koncentrationssvårigheter. Jag kan inte sitta ner och plugga längre!?

Religion FTW

Allting börjar om. Jag kan börja om.



Förlåt att jag aldrig sa förlåt - Daniel Adams-Ray


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

För ljus att nå. Så djupa sår

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om

Men jag vänder om, än en gång

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

 

Allting börjar om. Jag kan börja om

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

När allting börjar om

 

Jag har gått så långt, nästan blivit van

Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Sidan som går vidare har någon redan rivit av

Så jag griper tag i vita blad

Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt

Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

 


No more I tell you

Min helg har varit rätt kul men så jävla störd.... Har ångest över i princip allt. Så nu har jag lovat mig själv att jag inte ska dricka på ett tag, innan nåt spårar helt. Vilket det redan gjort, men ska iallafall inte göra nåt värre. Så ingen får försöka dra med mig på nån fest närmaste tiden, jag kommer bara säga ja. Och det vill vi inte.

Nu ska jag varva lite engelska C plugg med Beck. Varför skjuter jag upp allt in i det sista..

What a transformation to behold



Snart är körkortet mitt. Snart

Har varit flitig som tusan idag! övningskört med pappa, gjort tester på körskolan och klarade Fas B och sen övningskörde jag med Henke. Sötisen sa idag att jag skulle kunna boka uppkörning redan nu.. Men måste komma längre på teorin för uppskrivningen... Kul. Så resten av lovet ska jag plugga sönder mig på teorin, jääättteeerroooligt

My illusion my mistake


Fick med mig dessa hem från shoppingturen med Mickis igår

jag gillar dig Adolf

Igår fick jag hem ett brev från en viss Adolf och blev lite rikare! Älskar stipendier. Så nu är min ekonomiska kris över för tillfället och jag kan shoppaaaa



RSS 2.0