Rubrik här

Äntligen helg igen! Det känns som att det precis var det... Tiden går ju så himla snabbt, liksom på måndag, tror jag, är det bara 11 veckor kvar innan sommarlovet! fett naajs
Men nåt som inte är lika najs är att jag missade min tandläkartid imorse, och nu när man är 18 så måste jag betala för det... kul. Men men shit happens. Ikväll ska jag iallafall på bio med my man, Remember me blir det nog :)

Ha en bra helg!


C'est vendredi




Sommarjobb tack

Pust, har äntligen skrivit klart mitt CV! Bra det, för i sommar ska jag banne mig ha ett sommarjobb och om jag inte får det så vet jag inte vad jag gör. Imorgon ska jag ge mig ut i olika affärer i Lindesberg och dela ut några av kopiorna, sen får vi se hur det går. Är i stort behov av pengar i sommar känner jag!

Helgen min

Redan söndag, helgen har gått sjukt snabbt och jag fattar inte ens varför!? Skulle gå på bio i fredags med Andreas, men vi hann inte in till Örebro i tid så vi gick till strömpis istället (: Sov hos han och sen åkte jag hem vid kl 18.00 nån gång igår. Och käkade typ ett ton frukt när jag kom hem kändes det som! Jag blir alltid galet sugen på frukt när jag är bakis, haha. Bara jag som blir det eller? (: Bästa dagen efter "maten" helt klart enligt mig (:


Men idag har jag bara drygat här hemma, och blir en aning "söndagsdeppig" som vanligt. Söndagar brukar bli lite av en pluggdag för mig, där jag försöker bli klar med inlämningsuppgifer om vi har någon i veckan eller börja plugga på nåt prov som kommer. Men skjuter alltid upp det tills det blir kväll och när jag är för trött för att plugga. Som jag gör just nu... Så får jag dåligt samvete för att jag nästan aldrig blir klar. Men nu ska jag försöka tvinga mig själv att plugga! hejs


Hehe, vimmelbild från i fredags (:


Fredagar ♥

Guud så skönt med fredag! Har precis kommit på att fredagar verkligen är den bästa dagen på hela veckan. Man blir glad av ingenting liksom, eller jo för man vet att man är ledig i 2 dagar :) haha. Och jag har kämpat som ett svin den här veckan, 4 prov och massa läxor. Fyfan vad man börjar tröttna påt. Så jag förtjänar verkligen ledighet, det är bara så skönt att man slipper gå upp tidigt eller ha prov/läxor man måste göra. Längtar till lovet!
Det ända som är lite tråkigt med den här fredagen är att det inte blir nån kändisfest i Gimo för min del, buhu. Men istället ska jag träffa min darling, och det är lika bra det. Om inte bättre :)
Nu ska jag fortsätta att njuta av min fredag, peace out


Nu är den hemma



Fick hem den här lilla grejen idag :) Men jag har redan tröttnat på den, gillar min gamla mer, hehe...

Helg!

Äntligen är det helg igen, gud så skönt! Snart kommer min älskling hit en stund, sen blir det att dra på chillfest hos Ullis med massa trevliga människor. Wounderful :)

Samsung 8000 jet

                 
Nu har jag beställt en ny mobil! Men jag har egentligen ingen aning om hur bra den är eller nåt, jag behöver bara en ny innan min gamla pajar helt.. Vill ha den nu!


Nattinnebandy

Ikväll är det nattinnebandy på ssn för alla som inte vet det! Dags att tagga till lite. Faen va kul att åka dit, har liksom inte varit där sen... skolavslutningen i nian? :) Och det är sååå skönt att man inte behöver tänka på att man har skola imorgon, utan bara kunna slappna av, det är så det ska vara.

Om det är något lag jag kommer heja på ikväll så är det " judogymnasiets tjejer", där min man spelar! Inte visste jag att han egentligen var en tjej och gick på judo :o


A good week



Då var det måndag igen, men jag har faktiskt inget emot det, för det kommer vara en sköön vecka! sovmorgon till 12 idag, ledig imorgon, kanske slutar 9.40 på onsdag, åker till örebro med klassen på torsdag. Hehe en braa vecka alltså :)


Jag har ont. Överallt

Att jogga 8 km i fredags var ingen bra idé trots allt, nu har jag ont som fan i benen och massiv träningsverk... Usch jag ska aldrig jogga så långt igen...


Underbara fredag



Sköönaste fredagen på länge! Hade bara en lektion idag och slutade 9.45! För nice. Men är tvungen att jobba lite på mitt träningsprogramm också, jogga 8 km.. Inte lika nice.

Sen ikväll ska jag och Andreas till hans morfar och efter det ska vi på bio, I love you Philip Morris. Hihi
Dagen gillas starkt (:

Plugg dag

Idag har jag "tagit ledigt" från skolan, men bara för att jag ska vara duktig och skriva ett PM i svenska som ska vara inne imorgon! Jag är klar med framsidan, det går faktiskt frammåt. Haha.. Gah jag vill inte få mer saker att plugga på, det räcker nu!

RSS 2.0