I wish I could still call you a friend

Grym kväll igår på strömpis! fy fan va folk det var där, hujeda mig. Märkte nu att jag har fått blåmärken på bröstkorgen från när jag skulle gå ut från dansgolvet där uppe och fick trängas med massa folk i trappan ner, hamnade mellan räcket och allt folk, inte skönt kan jag säga när alla bara pressar.

Ikväll verkar det som de flesta ska på maskeradfest, men inte jag inte. Jag ska bara ta det lugnt. Har inte ens orkat ta på mig kläder än, så har gått runt i trosor och linne hela dagen, som förövrig är skönaste outfiten ever, haha. Så nu ska jag nog ta tag i saken och ta på mig lite anständiga kläder innan mammsen kommer hem och gör lite mat till mig, det blir tacos! fifan va gött asså. Så hemmakväll idag, sköönt

Mission brun Maria

Jag och min kära syster gick och solade efter min praktik idag. I vinter ska jag banne mig vara lite brun! Jag brukar vanligtvis vara vit som snö under vinterhalvåret, på gränsen till genomskinlig, därav ser man igenom skinnet och gör att jag ser rosa ut. Som en liten gris faktiskt. But no more! Har redan solat ett par gånger den här månaden och det har faktiskt gett lite resultat, wiho

Makes me that much stronger



We've lost it all, the love is gone.

You lost me - Christina Aguilera


My time - Fabolous

New haircut




































Klippte mig och slingade/tonade håret idag dåra. Blev väl ganska nöjd. Men tror att luggen ryker ganska snabbt, och har den som snelugg istället. ha

I behov av ekonomiskt stöd

Jag vill ha nya kläder! Det är ett jävla skit att vara så fattig som jag är nu, usch. Ge mig dessa

Hard work work

Jag har bara praktiserat i 2 dagar, och är helt slut när jag kommer hem. Fattar inte varför! Fast det är ju allra första gången jag praktiserar så kanske inte är van? Och jag tycker helt klart att man borde få ersättning för arbetsskadorna man får på jobbet, har rivmärken och en massa sår över hela fingrarna från att ha slitit upp kartonger hela dagen. Och ehm.. för dom som inte provat att ha salt i sår så... rykterna stämmer. sår + salt = smärta. Troo mig. Svider som fan.

Imorgon ska jag göra det jag hatar, gå till frisören. Är livrädd. Ska klippa lugg och tona/färga håret ljust askblondt, fast får se om det verkligen blir så, haha

If someone said one year from now, you'd be long gone
I'd stand up and punch them out, cause they're all wrong

Who knew?..

Lars, du är för bra































Jag får liksom ingen ordning


Kom änglar


Ingen soldat


För dig

praktikanten jao

Jaha började praktiken idag! på konsum hehe. Gilllar verkligen mina kläder där, man är ju bara för het i dom. yeah

Det går ju som på räls


äääääääntligen har jag klarat Fas A på webbtesterna! jag och Malin gick hem till mig efter skolan och klarade fasen på första försöket! sen försökte vi oss på fas B också men hade ett fel för mycket... men det gör inget, jag är så glad för Fas A! och körlektionen gick superbra idag också, tror nästan att jag är lite bra på att köra bil trots allt haha.

Och idag byts festandet ut mot att sitta hemma och.. kolla på tv? går det någonting bra på tv på fredagar?? hoppas det iaf! sen hoppas jag att mamma köper glass till mig också, så jag kan bli lite tjockare... för skön kväll idag, precis vad jag behöver

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.


Sorry you guys

Jag vet att min blogg har haft ett antal lite deppiga inlägg den senaste tiden. ber om ursäkt för det. Även fast jag inte behöver? men alla har vi våra svackor. Och skulle livets ljusa toppar vara så bra som dom inte varvades med djupa dalar? tror iallafall inte jag. men anyways, I'm back!



Sitter och skriver ett svenska tal på 5 minuter för tillfället, om fult språk! bland annat svordomar. Kommer förmodligen bli den första och sista redovisningen jag gör där jag kan svära hur mycket jag vill, utan att en lärare kan bry sig, ju mer desto bättre till och med! haha. Men nu ska jag återgå till pluggandet.. ville bara informera er om att jag ska vara mer positiv, that's all. Hejs!

River en vacker dröm

Det finns så mycket jag skulle vilja ändrat i mitt liv. Vad har egentligen hänt? Jag brukade ha planer och drömmar, nu känns det bara som att dagarna passerar utan vidare. Jag som letade som ett as efter en längehet i 8:an 9:an så jag kunde flytta härifrån och börja på en bra gymnasieskola i en stor stad, antingen Stockholm eller Göteborg. Jag ville börja leva mitt liv som jag själv ville, utan någon styrde mig, bara klara mig på egen hand. Jag lovade mig själv att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG skullle hamna på lindeskolan vad som än hände.. men se så fel man kan ha. Och när jag sedan fick en chans efter 1:an att iallafall få flytta härifrån och gå på forsmarks skola med Ullis så tog jag inte chansen, för någonting höll mig kvar här. Jag som tjatade på den tjejen att vi skulle flytta dit och att allt skulle bli as bra så var det jag som tillslut backade ur... undrar hur livet skulle sett ut om jag inte gjort det. Får bara ångest över allt det här. Önskar mer än någonsin att man kunde spola tillbaka tiden och ändra saker i det förflutna.

Man får väl drömma lite



Är så sjukt sugen på en tatuering, vill ha en text på revbenet men har inte hittat nån som jag vill ha till 100% än. Men ska önska mig tatueringen av mammsen och pappsen i 19 års present så hoppas jag har kommit på nån tills då :)

All by my self

Herregud, man ska inte lämna mig hemma själv helt utan uppsyn. Ingen i min familj är hemma ikväll, och jag har haft så sjuukt tråkigt. Syrran är på krogen och vill hem, men det går inga bussar förrens om typ 2 timmar. Så tänkte nästan åka och hämta henne, bara ta bilen och köra. Gick faktiskt ut i bilen och startade den, började backa ut men det var så mycket frost på rutorna så jag vågade inte köra mer. Alltså, man får inte ha så tråkigt att man nästan kör iväg utan körkort bara för att ha någonting att göra..

Till I collapse



Cause sometimes you feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

Mästerkocken själv

Varannan helg från och med nu kommer båda mina föräldrar jobba helg, och vem får stå för käket då? Jo jag! och min syrra också. Var så sjukt länge sen jag lagade mat, tror sist var när jag var vegetarian och när jag var det så lagade jag ju mat själv varje dag så det här borde inte bli nå problem va.

På menyn idag: Kycklinggryta!

Dagen efter

Blev strömpis med dessa tjejer igår! kanske inte slutade så jättelyckat med ja.. haha. Det tar vi igen den 5:e november
Sen så träffade jag på en del människor från när jag gick 1:an på rudbecksskolan, haha nog för att jag bara gick där en vecka men ah.. Det var ju lite otippat och coolt att jag fortfarande kände igen dom/dom kände igen mig

Lonely robot in a wasteland


And this motor that you call my heart
Is another machine that won't stop

Nostalgi

Saknar hur allt var på den gamla goda tiden! flyttade massa bilder från min gamla dator till min nya och fick se en hel del bilder från högstadiet. Det var tider det! Längtar tillbaka lite


Welcome to the world

Igår födde min kusin en liten bäse! blev en pojke :)
Jag och syrran var ju och hälsade på henne i lördags, precis innan allt drog igång! Och roligt att barnet föddes 10/10 2010 också, lite coolt sådär

Grattis Grattis Grattis till dig matilda! och johan också för den delen, haha. Ni kommer klara av föräldrarskapet jättebra.

Erase and replace

Pust och stön. Har precis lagt in alla nummer jag har från min gamla mobil till min nya, manuellt! Av nån dum anledning sparades inte alla nr på simkortet.. hur drygt som helst. Så nu ser jag i princip bara massa siffror och bokstäver framför mig! Inga sms/bilder/musik var kvar heller. Men ändå lite skönt med en helt ny början liksom, och hade ändå inga livsviktiga saker sparade heller så.

Supershoppingkväll på Marieberg!

Har precis kommit hem efter en kvälls shopping med syrran på Mariebergs "supershoppingkväll". Skulle inte kalla det supershopping, så jag är nog liite besviken. Men fick iallafall med mig lite småsaker hem som strumpor, ett bälte, en kjol och tunna leggins. Legginsen behövdes verkligen, alla mina som jag haft har en förmåga att gå sönder på krogen! Kom hem en gång med typ halva benet utan leggins, kallt som fan kan jag säga.. Nu ska jag slänga mig i sängen, kommer nog somna på en gång. Godnatt!

Faller jag nu går jag sönder

Dum av dig - Daniel Adams-Ray


För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Min älskling är hemma nu

Ja nu är du hemma igen och jag ska vara så försiktig om dig. Min bebis

Vara med på en och annan töntig pose av mig fick han också! bra coolt asså

It's a new day, a new dawn, a new life

Från och med nu kommer jag släppa all gammal skit, släppa all ångest och allt annat trams. Man kan inte vända tillbaka klockan och ändra på saker, livet ska helt enkelt inte vara så lätt har någon bestämt. Man ska inte haka upp sig på saker man mår dåligt över, det gör inget bättre eller lättare. Så släpper taget nu och blickar bara framåt.


I'm running out of words to say to you
Wondering why I'm wasting my time
?

Dagen

Skoldagen flöt på som vanligt och slutade med ett besök på frövifors! Japansk presentinslagskonst på ett pappersbruk? man slutar aldrig förvånas

Efter skolan tog jag och Max en fika på 37:an och drog hem till honom sen och käkade godis och kollade på film, The green mile, så sjukt bra film!

Nu sitter jag här hemma och laddar batterierna inför morgondagen, då ska jag och lollo cykla hela dagen. wiiho

Shoe shopping


Times change


Don’t care about all the pain in front of me, I'm just trying to be happy

Sliten krigare

Blev en rätt galen kväll igår, mycket tid på dansgolvet, lite vandalisering och stöld typ! men det var kul. Haha om dom som äger strömpis visste vad vi gjorde skulle dom säkert portat oss.. Var lite synd om malin också som glömde legget hemma och inte kom in, haha. Nästa gång lär hon ju ta med det! Sen råkade jag såklart somna på bussen hem och vaknade i linde, som tur var fick jag följa med en vänlig själ hem och sova där. Men det funkade rätt bra, skulle ju upp till skolan idag, öppet hus.. Var bara där i en timme sen drog jag hem. Var bakis och sjukt trött, sov bara 2 timmar inatt så!

Och tack för sällskapet alla som var med! hade jättekul :)

Nu ikväll blir det att ta det lugnt, känner att jag behöver det.

TAGGA STRÖMPIS



Dynamite - Taio Cruz




På fredagar går man ut!

Kom hem med 2 bussen idag, så jävla skönt att komma hem tidigt! Har haft på ansiktsmask och hårinpackning sen tog jag en lång dusch, för underbart. Och nu ska jag bara ta det lugnt, kanske till och med sova en snabbis, sen fixa till mig och dra till STRÖMPIS. Jag börjar gilla mina fredagar

RSS 2.0